Over ons

Wij zijn dottel.

Een jonge, maar bovenal milieuvriendelijke onderneming die graag haar steentje bijdraagt aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Dit doen wij middels onze eigen lijn in duurzame en herbruikbare waterflessen. Een waterfles die met zorg is ontworpen en ontwikkeld, gemaakt van recyclebaar materiaal. Door ons kenmerkende vierkante design is deze waterfles een echte eyecatcher in het grote aanbod van waterflessen wereldwijd. Samen met jullie zorgen wij op die manier dat er steeds minder plastic in de prullenbakken én in de natuur belandt.

 

Onze missie

dottel gaat voor duurzaam; hergebruik boven weggooien. Plasticreductie door het gebruik van gerecycled materiaal is het hoofddoel.

Onze visie

Milieubewustzijn haalbaar maken voor iedereen, door het creëren van de beste kwaliteit herbruikbare waterfles met een luxe uitstraling die overal en bij iedereen past.

Ons persoonlijk verhaal

Vanuit het belang dat wij hechten aan duurzaamheid hebben wij de problematiek van de wegwerp plasticflessen aangepakt. Je bent natuurlijk bekend met de problemen van een standaard waterflesje uit de supermarkt. Het plastic deukt helemaal in elkaar, doppen gaan niet goed dicht of zelfs helemaal stuk en ze passen nooit ergens in. Met deze aspecten is Dottel aan de slag gegaan met als resultaat een slim ontworpen, makkelijk meeneembare duurzame waterfles van hoge kwaliteit waar je overal mee voor de dag kunt komen.

Dé duurzame waterfles die je overal mee naartoe neemt!

dottel is een waterfles die zo gemaakt is dat jij hem de hele dag overal mee naartoe kunt nemen. dottel is geschikt voor alle leeftijden, locaties en gebeurtenissen. Zo is het de ideale waterfles om mee te nemen naar festivals, evenementen en tijdens het reizen of wandelen. Op deze manier wordt dottel jouw grootste vriend voor thuis en onderweg.