Over ons

Wij zijn dottel.

Een jonge, maar bovenal milieuvriendelijke onderneming die graag haar steentje uiteenvalt aan het lagere van de laagste voetafdruk. Dit doen wij middels onze eigen lijn in duurzame en herbruikbare waterflessen. Een waterfles die met zorg is ontworpen en ontwikkeld, gemaakt van recyclebaar materiaal. Door ons kenmerkende vierkante design is deze waterfles een echte eyecatcher in het grote aanbod van waterflessen wereldwijd. Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus door flessen die aan vervanging toe zijn in te nemen en te hergebruiken. Samen met jullie zorgen wij op die manier dat er minder plastic in de prullenbakken en in de natuur belandt.

Onze missie:

dottel gaat voor duurzaam; hergebruik boven weggooien. Plasticreductie door het gebruik van gerecycled materiaal is het hoofddoel.

Onze visie:

Milieubewustzijn mogelijk maken voor iedereen, door het creëren van de beste kwaliteit herbruikbare waterfles met een luxe uitstraling die overal en door iedereen verleden.

Ons persoonlijk verhaal

Vanuit het belang dat wij hechten aan duurzaamheid hebben wij de problematiek van de wegwerp plasticflessen gelijk. Je bent natuurlijk bekend met de problemen van een standaard waterflesje uit de supermarkt. Het plastic deukt helemaal in elkaar, doppen gaan niet goed dicht of zelfs helemaal stuk en ze passen nooit ergens in. voor de dag kunt komen.

Dé duurzame waterfles die je overal mee naartoe neemt!

dottel is een waterfles die zo gemaakt is dat jij hem de hele dag kunt nemen. dottel is geschikt voor alle leeftijden, locaties en gebeurtenissen. Zo is het de ideale waterfles om mee te nemen naar festivals, evenementen en tijdens het reizen of wandelen. Op deze manier wordt dottel je grootste vriend voor thuis en onderweg.

ONZE MISSIE

Maar opdat u kunt zien waar al deze geboren dwaling het plezier is van degenen die de pijn beschuldigen en prijzen, zal ik de hele zaak openen, en de dingen die werden gezegd door die ontdekker van de waarheid en als het ware de architect van een gelukkig leven, want niemand zal ze uitleggen.

ONZE VERHALEN

Wees niet boos op de pijn in de berisping in het plezier dat hij een haartje van de pijn wil zijn in de hoop dat er geen broedplaats is. Tenzij ze verblind worden door lust, komen ze er niet uit; ze zijn in fout die hun plichten verzaken en hun hart verzachten, dat is zwoegen.

ONZE AANPAK

Bovendien is er niemand die, omdat hij van pijn houdt, het najaagt, het wil verwerven, maar omdat er nooit zulke tijden voorkomen waarin hij een groot plezier zoekt door arbeid en pijn.

ONZE FILOSOFIE

Maar wie kan met recht hem bekritiseren die in dat plezier wil zijn dat geen ongemak veroorzaakt, of hij die die pijn vermijdt waarin geen plezier wordt voortgebracht? Niemand van ons heeft een opleiding.