Help Center

Help Center

De dottel is in eerste plaats ontworpen om water te dragen, Maar kan ook vloeistoffen waaronder alcohol dragen. Echter is de dottel niet geschikt voor koolzuurhoudende dranken. Wij raden aan de fles goed schoon te maken voor en na het gebruik van andere dranken dan water.

De levertijd bedraagt 7-10 dagen in heel europa

De flessen kunnen in de vriezer, het wordt aanbevolen om de fles voor ¾ te vullen (Niet helemaal vol) om ruimte te geven voor het water dat uitzet als het bevroren is. Let op: De fles kan broos zijn wanneer deze uit de vriezer wordt gehaald, dus vermijd vallen of directe druk

De dottel is gemaakt van hard plastic, Hierdoor is de dottel breekbaar.


Wil je een dottel ruilen of retourneren? Dit kun je doen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Retourneren of ruilen is alleen mogelijk in de verzegelde originele, gesloten verpakking. Omdat dottel een fles is die wordt gebruikt om vloeistoffen te consumeren, kunnen we om hygiënische redenen alleen ongebruikte producten accepteren. Na het retourneren storten wij het gehele orderbedrag terug op je rekening. Retourkosten zijn niet inbegrepen.


Lees hier meer over op onze Ruilen en retourneren pagina

Wil je je bestelling annuleren of wijzigen? Dan kunt je contact opnemen met klantenservice support@dottel.eu (zo spoedig mogelijk).


We zullen er alles aan doen om aan je verzoek te voldoen, maar houd er rekening mee dat ons systeem is ontworpen om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. We kunnen een bestelling niet annuleren of wijzigen nadat deze is overhandigd aan het magazijn voor verzending. Raadpleeg onze Algemene voorwaarden voor meer informatie over retouren en terugbetalingen.   

De dottel is gemaakt van PETG. Dit materiaal is sterk en recyclebaar.


Bij aanschaf van een dottel krijg je 1 jaar fabrieksgarantie. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.


Ja, De bamboo dop is gemaakt van echt bamboo. Echter is de binnenkant wel van plastic om lekkage te voorkomen.


×